Final_Unit_06
the-tamworth
Final_Unit_06
the-tamworth

The Tamworth

The Tamworth is a charming three bedroom barn conversion.

The first floor has a unique layout with it’s spacious open plan living and vaulted ceilings to the lounge and kitchen diner. The ground floor comprises of two double bedrooms, one with an en-suite, a family bathroom. There is an exquisite master bedroom with vaulted ceiling and en-suite. Outside there is allocated parking for two cars.

One of the most desirable locations in Sheffield, it has the benefits of being on the border of the Peak District but still a short commute to Sheffield City Centre. You’ll find an array of leisure opportunities close to home.

Click to enlarge. All CGI images are for illustration purposes only.

Register Your Interest

Register Your Interest
Go to Top